Lumoava
Lumoava

Tervetuloa tutustumaan kuopiolaisten Lumoava-korujen maailmaan 24.-28.4.2017!

Järjestämme joka päivä klo 14 yhden vierailun, jossa 10 hengen ryhmä pääsee tutustumaan Lumoava-koruihin ja niiden valmistukseen perinteikkäälle Saurum Osakeyhtiön korutehtaalle. Oppaana kierroksella toimii Vuoden 2015 Kultasepäksi nimetty, alalla vuodesta 1986 työskennellyt Lumoavan muotoilujohtaja Heikki Hartikainen sekä 3D-suunnittelija Sanna Hindsberg ja tuotekehittäjä Salla Räsänen.

Lumoava-korut valmistava kuopiolainen Saurum Osakeyhtiö on yksi maailman pohjoisimmista korutehtaista.

Tehtaassa työskentelee kymmeniä käsityöläisiä, joiden taitavissa käsissä valmistuvat kaikki Lumoavan hopea- ja kultakorut. Design Week Kuopio 2017 -tapahtuman aikana yleisöllä on ainutlaatuinen tilaisuus päästä tutustumaan korutehtaan arkeen ja suomalaiseen koruvalmistukseen.

Vierailu vaatii ennakkoilmoittautumisen, joten muistathan varata paikkasi ajoissa! Vierailu kestää noin tunnin verran ja kunakin päivänä mukaan mahtuu 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Tarjolla on kahvia sekä pullaa ja kaikki osallistujat saavat mukaansa pienen Lumoava-muiston.

Lähetämme ilmoittautuneille osallistujille ohjeet sähköpostitse viikon 16 aikana.

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa:
lumoava.fi/DWK2017

LUMOAVA
Vuonna 2008 lanseerattu kuopiolainen Lumoava tuo yhteen suomalaisen muotoilun ja koruvalmistuksen.

Laadukas ja iätön design on yhdistelmä kuuden suomalaisen korumuotoilijan yksilöllisiä tyylejä sekä lahjakkaiden käsityöläisten osaamista.

Lumoava on aito ja rehellinen, suurella sydämellä valmistettu designtuote. Brändinä Lumoava on kuitenkin enemmän kuin vain joukko kauniita designkoruja. Se on fiiliksiä, asennetta ja yhteishenkeä – se on tapa
toimia ja elää. Lumoavan maailmassa pääset osaksi tarinaa, jossa esiintyy koko tunteiden kirjo.

Lumoava Aarre
Lumoava, Aarre

IHMISET LUMOAVAN TAUSTALLA
Lumoavan taustalla työskentelee suuri joukko ihmisiä, joiden ansiosta Lumoava on enemmän kuin vain kaunis nimi. Näiltä ihmisiltä Lumoava saa sielunsa, jonka kauneus ja vahvuus syntyvät heidän antaumuksestaan ja halustaan olla mukana rakentamassa ainutlaatuista, aidosti suomalaista korukulttuuria.

Tämän sydämeltään Lumoavan joukon ansiota on kieli, jota Lumoava puhuu, ja jota hyvän designin ystävät ymmärtävät.

VALMISTUS
Aitous, laadukas muotoilu sekä yksilöllisyys ohjaavat työtä ja Lumoava on kasvanut nopeasti kansainvälistä vertailua kestäväksi brändiksi. Niinpä ylpeys kotimaisuudesta ja käsityönä valmistettavasta tuotemerkistä
on suuri, nyt ja aina. Lumoava-korut valmistaa vuodesta 1942 toiminut perinteikäs Saurum Osakeyhtiön korutehdas Kuopiossa.

lumoava.fi

LUMOAVA, PL 1512, 70151 KUOPIO, FINLAND

TEL +358 40 3040 200 / SALES(at)LUMOAVA.FI