Keltaisia Houkutuksia
Keltaisia Houkutuksia

Korttikahvila & Näyttely & Designpuoti

Kahvila Houkutus, Kauppakatu 49
Korttikahvila ja näyttely avoinna ma-pe 7.30-19, la 8.30-17.
Designpuoti avoinna ma-pe 11-18, la 10-15 (Ateljee Keltaisen Talon suunnittelija paikalla).

Suunnittelija näkee designia kaikkialla, mutta missä design tulee vastaan kuluttajaa? Onko etsittävä erikoisliikkeestä? Voiko design tulla lähemmäksi? Olla mukana arjessa, siellä missä ihmiset viettävät aikaa? Kyllä voi!

Voiko design yhdistää eri alojen yrityksiä – tuoda eloa, iloa ja lisäarvoa molempien toimintaan? Varmasti voi! Tuomme designia sinne, missä ihmiset ovat. Designviikon ajan Kahvila Houkutus toimii paikallisen designin näyttämönä!

Ateljee Keltainen Talo Kahvila Houkutuksessa:

KORTTIKAHVILA

Korttikahvila
Korttikahvila

Istahda herkkuhetkelle ja ilahduta läheistäsi postikortilla – me postitamme sen puolestasi!

Sähköisiä viestejä tulee ja menee, mutta aidolla, omin käsin kirjoitetulla tervehdyksellä on ihan eri merkitys: se on ilo, joka säilyy ja muistuttaa lähettäjästään pitkään. Miltä tuntuu saada perinteistä postia ystävältä? Milloin sinä ilahdutat läheistäsi oikealla postikortilla? Tee se nyt – me teemme sen sinulle helpoksi: kahvilassa voit valita kortin postimerkkeineen, kirjoittaa sen kaikessa rauhassa herkutteluhetkesi lomassa ja jättää postilaatikkoomme. Me hoidamme kortin postiin puolestasi!

Ateljee Keltaisen Talon kortit ovat 100 % kierrätyspaperia. Ne ovat kuopiolaissuunnittelijoiden omaa designia ja ne myös valmistetaan lähituotantona Kuopiossa.

Korttikahvit yhteishintaan 10 e.

Valitse vapaasti: Houkutuksen kahvi tai -tee + makea tai suolainen herkku + Ateljee Keltaisen Talon postikortti postimerkkeineen. Me hoidamme postituksen!

DESIGNPUOTI JA NÄYTTELY

Designviikolla kahvila on täynnä Keltaisia Houkutuksia: voit tutustua Ateljee Keltaisen Talon tuotenäyttelyyn, ja Designpuodista voit ostaa Ateljee Keltaisen Talon designia (kortteja, keittiöpyyhkeitä, sisustusjulisteita ja -tyynynpäällisiä sekä kasseja ja laukkuja) Designviikon ajan. Tarjolla on myös kivoja yhteistarjouksia Kahvila Houkutuksen herkuista ja Ateljee Keltaisen Talon tuotteista.

Näyttely ja korttikahvila avoinna ma-pe 7.30-19, la 8.30-17. Designpuoti (Ateljee Keltaisen Talon suunnittelija paikalla) ma-pe klo 11-18 ja la klo 10-15.

Ateljee Keltaisen Talon tuotteet ovat kuopiolaissuunnittelijoiden omaa designia ja ne myös valmistetaan lähituotantona Kuopiossa.

MUOTOILUNÄKEMYS / ATELJEE KELTAINEN TALO

”Omaan toimintafilosofiaamme kuuluu, että design herättää tunteita, puhuttelee. Tämän ajatuksen kanssa käsi kädessä kulkevat toimivuus ja käyttömukavuus sekä kestävän kehityksen arvot. Hyvä design toimii, näkyy ja tuntuu. Koskettaa.”

Suunnittelijat Emmi Niikko ja Jonna Silvennoinen, Ateljee Keltainen Talo

puh. 0443784483 / Ateljee Keltainen Talo
Puh. 0173682900 / Kahvila Houkutus
ateljee(at)ateljeekeltainentalo.com
ateljeekeltainentalo.com
houkutus.fi
Facebook Ateljee Keltainen Talo
Facebook Houkutus
Instagram Ateljee Keltainen Talo
Instagram Houkutus