Minna Suuronen
Minna Suuronen

Minnan Värikäs Maailma

Näyttely: Design Week Kuopio 2017 -tapahtuman aikana yleisöllä on ainutlaatuinen tilaisuus päästä tutustumaan uniikkeihin juhlapukuihin, jotka ovat esillä Kauppahallissa Minna Suurosen myymälän oven suussa.

Myymälä: Design viikolla myymälään ilmestyy kevään ja kesän uutuuksia! Ja koko viikon ajan myymälässä on kamppanja- tarjouksia.

Minna on kuin satuhahmo joka tekee tuotteita luovasti ja suurella sydämellä. Luonnon materiaaleista tehty värikäs ja iloinen mallisto on vaihtoehto suurille vaatemerkeille, käsin tehty ja lähellä tuotettu. Hän loihtii uniikkeja luomuksia maalaten luontoaiheisia kuvioita suoraan mekkoihin, joskus kesän muistot, kukkivan puutarhan, joskus mystisen metsän puut ja sen eläimet.

”Minulle on tärkeää että tuotteeni tehdään Suomessa. Ateljee sijaitsee Kuopion Kurkimäessä. Siellä tehdään kaikki tuotteet alusta loppuun asti. Minun lisäksi siellä työskentelee Vuokko Komulainen, hän on ollut minulla töissä syyskuusta 2010. Olen ylpeä siitä että olen pystynyt työllistämään ainakin yhden kokopäiväisen työntekijän. Oma värikäs kivijalkamyymälä minulla on Kuopion Kauppahallissa. Siellä minun omien tuotteiden lisäksi on useiden eri käsityöläisten upeita tuotteita."

Minna Suuronen
Minna Suuronen

Kauppahalli ma-pe klo 10-17 ja lauantaina klo 10-15

Puh. 044 576 8996
minna(at)minnasuuronen.net
www.minnasuuronen.net
Facebook
Instagram